Enirgy

Presentatie infrarood-verwarmingspanelen

Op deze website geven wij u volop informatie over onze infrarood-verwarmingspanelen. Maar een echt goed beeld krijgt u pas als u de warmte en werking van de panelen zelf kunt ervaren. Daarom geven wij u graag een presentatie van de panelen in de praktijk. In onze showroom of bij u aan huis.

 

Infraroodverwarming zelf ervaren

Ook genieten van een heerlijke warmte, flinke kosten- en energiebesparing en de best geteste infraroodpanelen ter wereld? Maak direct een afspraak door te bellen naar 06-21253565 of stuur een e-mail naar theo@enirgy.nl. Wij nemen graag contact met u op!

 

Ontdek de vele toepassingen

Infraroodverwarming is zeer geschikt voor zowel particuliere als zakelijke en zelfs industriële toepassingen. U kunt de infrarood-verwarmingspanelen gebruiken als energiebesparende verwarming voor uw gehele pand, maar een paneel is ook prima geschikt om op zichzelf staand een koudere plek te verwarmen, zoals een zolder of werkplaats. Lees meer over de toepassingen.

 

Showroom Infrarood-verwarmingspanelen

Bij Enirgy beschikken we over diverse showrooms, die u op afspraak kunt bezoeken. Hier ziet u hoe infraroodverwarming werkt in bijvoorbeeld een woonhuis of op kantoor. In ons proefhuis vol infraroodpanelen ziet u onder andere de toepassingen van infraroodverwarming in de serre, keuken, huiskamer, badkamer en studeerkamer.
Wilt u de infraroodpanelen op kantoor of industrieel gebruiken? Afhankelijk van uw wensen, ontvangen wij u graag in een ruimte die aansluit op uw situatie. Op die manier kunt u zien, voelen en ervaren hoe de panelen werken en eruit zien in de omgeving die u (wellicht) ook voor ogen heeft.
Maak afspraak voor showroombezoek

Wilt u een presentatie op lokatie?
Behalve middels een bezoek aan onze showroom, kunnen we u ook middels een presentatie op een door u gewenste locatie meer vertellen over onze infraroodverwarmingspanelen. Wij komen graag bij u aan huis, op kantoor of in een andere omgeving met één van onze infrarood-verwarmingspanelen om het u zelf te laten ervaren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!