Enirgy

Presentatie infrarood-verwarmingspanelen

Op deze website geven wij u volop informatie over onze infrarood-verwarmingspanelen. Maar een echt goed beeld krijgt u pas als u de warmte en werking van de panelen zelf kunt ervaren.
Daarom geven wij u graag een presentatie van de panelen in de praktijk. In onze showroom of bij u aan huis.

 

 

Showroom Infrarood-verwarmingspanelen

Bij Enirgy beschikken we over een mooie showroom, die u dagelijks en op afspraak kunt bezoeken. Hier ziet u hoe infraroodverwarming werkt in bijvoorbeeld een woonhuis of op kantoor. Ook hebben wij verschillende woningen waar u de infrarood verwarming kunt ervaren in de woonkamer, serre, keuken, badkamer of veranda.

Wilt u de infraroodpanelen op kantoor of industrieel gebruiken? Afhankelijk van uw wensen, ontvangen wij u graag in een ruimte die aansluit op uw situatie.

Op die manier kunt u zien, voelen en ervaren hoe de panelen werken en eruit zien in de omgeving die u (wellicht) ook voor ogen heeft.

Maak afspraak voor showroombezoek.

 

Showroom Gasloos wonen

Enirgy-Infraroodverwarming-Zakelijk-Balie-01Ook vind u in onze showroom allerlei mogelijkheden om geheel van het gas af te gaan.

Verwarmen met onze infrarood verwarmingspanelen maar ook water verwarmen met een doorstromer (soort cooker) en inductiekookplaten.

Dit alles kunt u in onze showroom zien en ervaren.

Maak snel een afspraak.

 

Showroom Zonnepanelen

Om daarna nog 0 op de meter te creëren leveren wij ook een van de beste zonnepanelen die er momenteel te krijgen zijn, zowel huur als koop. We kunnen een inschatting maken hoeveel panelen u nodig heeft om met het stroomverbruik wat u nu heeft samen met de rest wat u zou gaan gebruiken om helemaal gasloos te gaan en elektrisch te verwarmen, en koken. We kunnen zo een totale offerte maken om all electric te gaan. Bekijk hier het filmpje.