073 345 1123 info@enirgy.nl

INFRAROOD-VERWARMING IN DE ZORG

Van ziekenhuis tot tandartspraktijk, fysiotherapiepraktijk, verpleeg- of verzorgingshuis: infraroodverwarming is bij uitstek geschikt voor de zorg.

Enirgy-Infraroodverwarming-Zorg-Tandarts-praktijk

Zorg

Infraroodverwarming is bij uitstek geschikt voor de zorg. Dat komt doordat infraroodverwarming een specifieke plek kan verwarmen, zonder dat er luchtcirculatie plaatsvindt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een operatiekamer, waar het essentieel is dat de lucht voldoet aan strenge eisen, en luchtcirculatie niet wenselijk is. Infraroodverwarming verwarmt de massa (objecten en personen in de ruimte), en niet de lucht. Daardoor vindt er weinig tot geen luchtcirculatie plaats. Doordat het mogelijk is plaatselijk te verwarmen, kunnen artsen en assistenten in een operatiekamer comfortabel werken, terwijl de plek waar de patiënt ligt exact de juiste (koelere) temperatuur heeft.

Uiteraard kan infraroodverwarming nog op vele andere manieren toegepast worden in de zorg: bij balies, in wachtruimtes, op poliklinieken, in magazijnen en op afdelingen waar patiënten of bewoners verblijven. Infraroodverwarming geeft altijd een aangename, weldadige warmte, die een prettig binnenklimaat creëert voor patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers. Of het nu gaat om een tandartspraktijk, ziekenhuis, fysiotherapiepraktijk of verzorgingshuis, wij adviseren u graag over een oplossing die past bij uw specifieke wensen en eisen.

ADVIES NODIG?

Wilt u meer weten over infraroodverwarming voor uw praktijk of zorginstelling?