073 345 1123 info@enirgy.nl

Infrarood-verwarming in uw badkamer

Bij elektrische (infrarood)verwarming denkt u misschien niet direct aan een verwarming die geschikt is voor gebruik in sanitaire ruimtes zoals de badkamer. Toch lenen de infraroodpanelen zich hier uitstekend voor.

Enirgy Infraroodverwarming voor badkamer

Badkamer

Kent u het probleem dat de radiator in uw badkamer niet meer aanspringt, omdat het in de woonkamer, waar uw thermostaat hangt, al lekker warm is? Met infraroodverwarming is dit probleem opgelost. Doordat de panelen per stuk aan te sturen zijn, geniet u altijd van een heerlijke warme kamer. De panelen kunnen aan het plafond bevestigd worden, waardoor u ruimte bespaart én een ‘strakkere’ ruimte kunt creëren. Ideaal voor een prachtige design-badkamer, waarin het heerlijk toeven is!

Uiteraard zijn de verwarmingspanelen van Enirgy zo ontworpen, dat ze 100% veilig gebruikt kunnen worden in ‘natte ruimtes’. Daarnaast is het gebruik van de panelen zeer aangenaam. Zo geeft infraroodverwarming een heerlijke, comfortabele warmte, die het nemen van een bad of douche nog behaaglijker maakt.

Advies nodig

Wilt u meer weten over infraroodverwarming voor uw badkamer?