073 345 1123 info@enirgy.nl

ONZE PRODUCTEN

Enirgy biedt een compleet pakket aan producten op het gebied van infraroodverwarming. Wij adviseren u graag over welke producten passen bij uw wensen en situatie. Of bestel uw producten direct in de shop!

Infraroodpanelen

Onze infrarood-verwarmingselementenzijn standaard verkrijgbaar in vijf afmetingen. Ze zijn uitgerust met een aluminium frame, dat een mooie, stijlvolle uitstraling geeft aan de panelen. De infraroodpanelen zijn slank, licht en eenvoudig te monteren. De panelen leveren wij met een witte of zwarte coating, glanzend of gesatineerd. Daarnaast leveren we uw paneel of panelen op aanvraag in een RAL-kleur naar keuze of met een speciale opdruk, zoals een logo of foto. Bekijk voor alle mogelijke uitvoeringen en opties onze technische informatie.

Thermostaten

Net zoals bij een traditionele cv-installatie, kan op de infrarood-verwarmingspanelen een thermostaat worden aangesloten. De thermostaat zorgt ervoor dat de verwarmingspanelen exact voldoende warmte geven om uw woning, werkplek of (zorg)instelling aangenaam warm te houden. Op basis van de omgevingsapparatuur bepaalt de thermostaat wanneer de panelen in- of uitgeschakeld dienen te worden. Met de thermostaat kunt u bovendien voor iedere ruimte een andere optimale temperatuur instellen. Ook is het mogelijk om per zone de temperatuur te laten verschillen. Hiervoor dient u gebruik te maken van de intelligente sturingen die door ThermIQ ontwikkeld zijn (zie hieronder de alinea Aansturing). Wij adviseren u graag hierover.

Aansturing

Voor de aansturing van uw verwarmingspanelen kunt u gebruik maken van verschillende sturingssystemen: BasIQ, WebIQ en HomeIQ. BasIQ is de meest eenvoudige sturing voor infraroodverwarming, die wij in ons assortiment hebben. Met behulp van deze sturing realiseert u een energie-efficiënt verwarmingssysteem. Dit resulteert in een constant en comfortabel binnenklimaat tegen een zo laag mogelijk energieverbruik. WebIQ en HomeIQ zijn onze meest geavanceerde sturingsprogramma’s. Deze realiseren een energie-efficiënte verwarming én ze zijn overal bedienbaar. U stuurt beide systemen eenvoudig aan via het internet. Bijvoorbeeld met uw smartphone, tablet (met een iOs- en Android-app) of via uw notebook. Op die manier kunt u niet alleen in huis en op het moment zelf, maar ook op afstand en bijvoorbeeld voordat u naar huis gaat, uw verwarmingspanelen bedienen. Bij het HomeIQ-systeem heeft u bovendien een aantal extra opties, waaronder inzicht in verbruik op uur-niveau, inzicht in kosten en de mogelijkheid om ook andere domotica aan te sluiten (stopcontacten, camera’s enzovoorts). Kijk voor meer informatie over de aansturing van de panelen op de pagina Technische informatie.

Montage

De montage van onze panelen is zeer eenvoudig, en ‘plug & play’. Heeft u toch vragen over de montage? Bekijk dan onze technische informatie of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag en helpen u waar nodig. Ook bij een totaalproject, zoals het verwarmen van een volledig woonhuis of bedrijfspand, adviseren wij u uiteraard graag, en kunnen wij de montage van het gehele systeem voor u uit handen nemen.

ADVIES NODIG?

Wij adviseren u graag over welke producten passen bij uw wensen en situatie.