073 345 1123 info@enirgy.nl

Duurzaam verwarmen en verbouwen

Gaat u verbouwen en bent u op zoek naar een goede manier van duurzaam verwarmenen in uw nieuwe woning? Maak dan kennis met infraroodverwarming van Enirgy!

Verbouwing? Kies voor duurzaam verwarmen

Een verbouwing heeft vaak tot doel om uw woning weer toekomstbestendig te maken. Dus waarom zou u dan niet kiezen voor de meest toekomstbestendige manier van wonen? Wonen zonder aardgas! Volledig elektrisch wonen, all electric, wonen zonder aardgas… veel mensen denken er op dit moment over na. Een verbouwing is het ideale moment om uw eerdere keuze voor bijvoorbeeld een cv-ketel te heroverwegen. Duurzaam verwarmen, koken en wonen is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook kostenbesparend en zeer comfortabel!

Verbouwen: een ideaal moment om over te stappen

Een verbouwing betekent vaak dat uw huis helemaal gestript wordt, zodat u er een prachtige nieuwe woning van kunt maken. Daarmee is het dus een ideaal moment om na te denken over een duurzame manier van verwarmen. Want als uw radiatoren van de muur zijn, dan hebt u alle vrijheid om na te denken over een alternatieve vorm van verwarmen. Verwarmen met infraroodverwarming bijvoorbeeld. Infraroodpanelen bieden een breed aantal voordelen ten opzicht van traditioneel verwarmen. Zo is het duurzaam, milieubewust en kostenbesparend. Maar bovenal haalt u met infraroodverwarming een zeer prettige warmte in huis: de warmte van de zon! Bekijk een aantal toepassingen

Ruimtebesparend verbouwen

Wanneer de radiatoren van de muur zijn, ziet u ongetwijfeld hoeveel ruimte u daarmee bespaart. En hoeveel ruimte er dus te winnen is door te kiezen voor infraroodverwarming. De infraroodpanelen integreert u in uw plafond, of u hangt deze plat tegen het plafond aan. Op die manier worden geen (vaak storende) elementen meer geplaatst in uw woonruimte. En die ruimte houdt u dus over om te leven! Is montage van infraroodverwarming aan uw plafond niet mogelijk? Geen probleem. U kunt deze ook (zo hoog mogelijk en eventueel schuin) aan uw wanden monteren. Zeer eenvoudig én ruimtebesparend verbouwen dus!

Nieuwe cv-ketel of duurzaam verwarmen?

Misschien bent u al jaren toe aan een nieuwe cv-ketel. Maar waarom zou u een cv-ketel kopen in een tijd waarin het gas langzaam maar zeker verdwijnt uit de Nederlandse woningen? Door te kiezen voor een alternatief voor de traditionele ketel, zoals infraroodverwarming, zorgt u ervoor dat uw woning ook na de energietransitie (van aardgas naar andere, duurzame vormen van verwarmen) nog decennialang mee kan.

Koude-probleem na verbouwing

We zien het wel vaker: na een verbouwing is het huis feitelijk ‘te groot’ geworden om met de bestaande radiatoren comfortabel verwarmd te worden. U heeft dan te kampen met een koude-probleem. Met infraroodverwarming lost u dit probleem eenvoudig op. Infraroodpanelen kunt u namelijk per stuk plaatsen en op die manier gebruiken als aanvullende verwarming. U hangt het paneel (of de panelen) eenvoudig boven de plek waar u extra warmte wilt creëren, steekt de stekker in het stopcontact en kunt genieten van een heerlijke, comfortabele warmte.

Snel verbouwen

Snel verbouwen en geen tijd of zin om te wachten tot er alweer een installateur zijn werkzaamheden heeft verricht? Met infraroodverwarming komt een snelle verbouwing binnen handbereik! De infraroodpanelen zijn namelijk ‘plug & play’: u monteert ze of laat ze monteren, steekt de stekker in het stopcontact en u kunt direct genieten van een heerlijk comfortabele warmte. Snel verbouwen begint met een keuze voor infraroodverwarming!

Verbouwen en infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een uitstekende manier van gasloos verwarmen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, kom eens naar onze showroom om onze infraroodpanelen zelf te ervaren en de toepassingen ervan te zien of vraag ons voor een presentatie op een door u gewenste locatie. Wij vertellen u graag meer!

Neem contact met ons op

Adres: Markt 20, 5482 NG, Schijndel
Tel: 06 11 59 96 01
Email: info@enirgy.nl
KVK: 71086765
BTW NR: NL858573982B01

Duurzaam verwarmen | Enirgy