073 345 1123 info@enirgy.nl

Cv-ketel vervangen

Gaat u binnenkort uw cv-ketel vervangen en twijfelt u of dit een verstandige keuze is? Nu de energietransitie (van aardgas naar andere, duurzame energiebronnen) in volle gang is, zijn steeds meer mensen op zoek naar een alternatief voor hun ketel. Bij Enirgy begeleiden we mensen die hun cv-ketel willen vervangen. En we bieden hen een vele malen aantrekkelijker alternatief.

Infraroodverwarming versus traditioneel verwarmen

De energietransitie vergt van mensen dat ze anders gaan denken over verwarmen, wonen en energie opwekken. Veel mensen denken dat dat gepaard gaat met geitenwollen sokken of een extra dikke trui. Niets is echter minder waar! Uw cv-ketel vervangen door een duurzamer alternatief betekent niet dat u daarvoor moet inboeten aan comfort. Zeker niet als u kiest voor infraroodverwarming als alternatief voor uw cv-ketel. Infraroodverwarming biedt namelijk een zeer prettige, bijzonder comfortabele warmte. In uw gehele woning, of alleen op de plaatsen waar dat (lokaal) nodig is. De infraroodpanelen zijn los aan te sturen, waardoor u energie bespaart op plekken waar u even geen warmte nodig hebt. Maar het betekent ook dat u extra comfort en warmte eenvoudig creëert op de plekken waar dat nodig is in huis. De infraroodpanelen geven dezelfde warmte af als de zon, waardoor u zich in uw eigen huis heerlijk kunt koesteren in deze warmte. 100% veilig. Met infraroodverwarming bespaart u bovendien fors op uw energierekening. Wel zo prettig!


Alternatief voor ketel

Uit het bovenstaande wordt het al duidelijk: infraroodverwarming is een prima alternatief voor uw traditionele ketel en centrale verwarming. Maar wij begrijpen dat uw cv-ketel vervangen door infraroodpanelen nog bij veel mensen een ver-van-hun-bed-show is. Infraroodpanelen zijn nog relatief onbekend, en misschien wilt u eerst weten hoe de vork precies in de steel steekt. Daarom bezoeken wij u graag voor een presentatie van onze infraroodverwarming op locatie. U ziet én voelt dan in uw eigen omgeving hoe een infraroodpaneel werkt en wat de mogelijkheden en toepassingen zijn. Daarnaast bent u welkom in onze showroom of op ons kantoor voor een eerste, vrijblijvende kennismaking. Op die manier kunt u rustig kennismaken met deze vervanging van uw cv-ketel.

Warmtepomp

Met alleen verwarming bent u er natuurlijk nog niet. Want uw cv-ketel zorgt nu immers ook voor warm water in uw woning. Enirgy kan u indien gewenst bijstaan bij uw keuze voor alternatieven voor uw cv-ketel op het gebied van warm water, zoals een warmtepomp. Wij werken nauw samen met professionele partners op het gebied van warm-watervoorziening, zodat wij u desgewenst een complete oplossing kunnen bieden wanneer u uw cv-ketel wilt vervangen.

Nieuwe cv-ketel kopen?

Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen of wilt u uw ketel toch liever vervangen door een toekomstbestendiger alternatief? Bij Enirgy adviseren we u graag over de vele mogelijkheden die u hebt om uw cv-ketel te vervangen en gebruik te gaan maken van een alternatief dat duurzamer, milieuvriendelijker, kostenbesparend én comfortabeler is. Neem hiervoor contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Cv-ketel vervangen

Neem contact met ons op

Adres: Markt 20, 5482 NG, Schijndel
Tel: 06 11 59 96 01
Email: info@enirgy.nl
KVK: 71086765
BTW NR: NL858573982B01