Enirgy

Comfortabele speelruimte bij Mox Spellen

Een pand dat gebruikt werd als magazijn omtoveren tot een gastvrije winkelruimte… Voor die uitdaging stond Michel de Haas, eigenaar van Mox Spellen in Heerhugowaard. In zijn winkel, die 120m2 telt, verkoopt hij niet alleen bord-, kaart- en miniatuurspellen, maar zijn mensen ook welkom om die spellen te komen spelen. En dan is het natuurlijk prettig als zij kunnen genieten van een comfortabele warmte.

“Aangezien er in mijn pand geen cv-installatie aanwezig was, ging ik op zoek naar een goede alternatieve oplossing”, zegt Michel de Haas. “Belangrijk was daarbij dat ik mijn winkeldeur open kan zetten, zonder dat de warmte en daarmee ook mijn stookkosten naar buiten waaien. Infrarood verwarmt objecten en mensen. Daardoor kun je de deur openzetten, terwijl de ruimte warm blijft.”

Op die manier kwam Michel uit bij infraroodverwarming. “Op dit moment hangen er twee flinke infraroodpanelen, die geïntegreerd zijn in het plafond”, zegt hij. “Maar dat worden er meer. De panelen die ik nu heb, hangen boven de tafels waar mensen spellen kunnen spelen. In totaal komen er nog vijf panelen bij, waaronder een paneel bij de ingang en één boven de kassa. Met zeven panelen verwarm ik straks dus de gehele ruimte.”

“De kwaliteit van de producten van Enirgy is fantastisch. Ik had eerst twee testpanelen van een ander bedrijf, maar dat bleek een wereld van verschil met de panelen van Enirgy.”

Het advies en de service van Enirgy heeft Michel vanaf het begin af aan als heel prettig ervaren. “De mensen van Enirgy hebben mij heel goed geholpen. Ze kwamen helemaal uit Brabant om een demonstratie te geven, en er was meteen een klik. Hun advies, hun passie… ik was meteen verkocht. Ook de kwaliteit van het product is fantastisch. Ik had eerst al twee testpanelen geprobeerd van een ander bedrijf, maar dat bleek een wereld van verschil met de panelen van Enirgy. De panelen van Enirgy waren zó veel beter; gewoon niet te vergelijken met elkaar. Ze zijn wel wat duurder, maar ze zijn het geld méér dan waard!”

Michel de Haas heeft de panelen zelf opgehangen en geïnstalleerd. “Dat is heel gemakkelijk. Alsof je een gewone plafondplaat erin legt, iedereen kan het. Bovendien zien de panelen er ook uit als gewone plafondplaten. Mijn klanten zien ze niet eens. De panelen nemen daarnaast totaal geen ruimte in. Dat vind ik erg prettig.” Concluderend is Michel erg tevreden over de producten én Enirgy zelf: “Bij Enirgy hebben ze veel moeite gedaan voor mij als startend ondernemer. En dat waardeer ik heel erg.”

Terug naar alle verhalen

Project in het kort

  • Winkelpand in Heerhugowaard, 120m2
  • Op dit moment 2 infraroodpanelen, uit te breiden naar 7
  • Inclusief thermostaat
  • Doorslaggevend: kwaliteit, advies en passie